Gealan sistemi profila


Saznajte zašto je "Gealan" jedan od vodećih profila za izradu pvc stolarije. Odaberite jedan od sistema profila koji će odgovarati Vašim estetskim izolacionim i konstrukcijskim normama. U našoj ponudi imamo seriju 3000IQ, seriju s8000IQ i seriju najnovije tehnologije s9000 po čemu smo prvi na teritoriji ovog dela Srbije.


 

 


Oblik i funkcija

Prozor od veštačkih materijala nije samo prozor od veštačkih materijala. Razlike u konstrukciji profila imaju značajne posledice na tehničke osobine. S prozorima iz programa Gelan sistema profila najnovije generacije stavljate naglasak ne samo u optičkom pogledu. Doterane i do najsitnijih detalja izrađene geometrije profila odgovaraju svim tehničkim zahtevima: bilo toplotnoj zaštiti, zvučnoj izolaciji ili protivprovalnoj zaštiti ili zahtevima provetravanja. Prozori od Gelan profila od veštačkih materijala izrađeni su prema najnovijim tehničkim standardima.


 


Otporan

Prozori izrađeni od Gelan profila se lako i jednostavno održavaju. U velikoj su meri otporni na atmosferske uticaje i dugog su veka.


Fleksibilan

Moderna tehnika prozora može se nezavisno od ukusa i stila građenja realizovati ne samo u beloj boji nego i u acrylcolor-u, raznim dekorima i folijama drveta.

 


Individualan

Izbor geometrije profila, vrsta otvaranja i podela prozora utiče na individualan karakter. S Gelan profilima mogu se realizovati neobični oblici prozora.


Udoban i komforan

Prozori od Gelan profila sa više komora imaju funkciju da toplota ostane unutar prostorije, a hladnoća spolja, da ne prodre u prostoriju. Oni nude sigurnost, udobnost i pružaju nam nezamenljivu atmosferu stanovanja.

 


Toplotna izolacija

Prozori od Gelan profila su proizvodi koji na optimalan način štede energiju, jer već prirodna osobina izolacije pvc-a garantuje odličnu toplotnu izolaciju. Povećava se snaga toplotne izolacije takođe i putem veće dubine ugradnje u rasponu od 74mm i načinom gradnje profila sa 5 ili 6 komora. Tako se toplota zadržava unutar prostorije a hladnoća ostaje izvan prostorije. Sa našim prozorima uštedećete novac, značajno ćete povećati udobnost stanovanja, a osim toga daćete značajan doprinos zaštiti okoline.


Dekor drveta

Po želji, postoje prozori s dekorom drveta proizvođača Gelan. Najčešće se koriste profili u boji zlatnog hrasta. Sa prozorima od dekora drveta i zahtevna arhitektura će dobiti svoju posebnu estetiku.
Dakle: odlukom da izaberete naše prozore izrađene od nemačkih profila firme Gelan ne možete pogrešiti jer ćete u svom stambenom prostoru obezbediti visoku toplotnu i zvučnu izolaciju a takođe ćete uštedeti na troškovima zagrevanja i hlađenja prostorija.


 

Link ka proizvođaču =>> www.gealan.de

 

Copyright © Stil-ing d.o.o.