O nama


Preduzeće Stil-ing D doo Smederevo, je svoju proizvodnju zasnovalo na najsavremenijim metodama rada u ovoj oblasti. Osnovano je 2003.godine i ponosni smo na 5000 zadovoljnih kupaca.


Dušan Vujošević, osnivač Stiling d.o.o.

     
Kompletan proces proizvodnje, počev od kompjuterske razrade pozicija do gotovog proizvoda, potpuno je automatizovan i kompjuterizovan, a sve u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta proizvoda.

Stil-ing D doo poseduje atest I.M.S.- instituta za svoje gotove proizvode. U prilog ovome govori i izuzetna saradnja sa tehnolozima renomiranih svetskih proizvođača profila i okova, kao što su:

  * Gealan iz Nemačke
  * Alumil iz Grčke
  * Sigenija iz Nemačke
  * Wurth iz Austrije...

    

      Garantni rok: 10 godina na profil, 3 godine na okov.

   

  * Plastificiran aluminijum bele ili braon boje grčkog proizvođača "Alumil"
  * Pvc profil (šestokomorni) nemačkog proizvođača "Gealan" ojačan umetnutim pocinkovanim čeličnim profilima debljine 1.5mm zbog obezbeđenja stabilnosti elementa, bele boje, otporan na starenje, udare, hemikalije i vremenske uticaje (-40 do +80C). Naležuće dihtung gume garantuju kvalitetnu zvučnu i termo izolaciju. Konstrukcija je zastakljena termo staklom flot 4+16+4 i troslojnu 4+9+4+9+4.
  * Kvalitetni okov nemačke firme "Sigenia", vodeći evropski okov.

  Spojni materijal nemačke firme "Wurth".
  * Pored izrade i montaze prozora i vrata, izrađujemo "kombi-sisteme" i "harmonika vrata", vršimo i demontažu postojeće (stare) stolarije. Takođe vršimo zastakljivanje terasa u pvc i al-u konstrukciji. Bavimo se ugradnjom aluminijumskih'termo roletni, rolo'komarnika, podprozorskih okapnica, venecijanera i garažnih vrata. Pvc profile izrađujemo u beloj boji i boji drveta (zlatni hrast). Aluminijumske profile radimo u standardnoj beloj, braon i silver (elox) boji i svim ostalim bojama po narudžbini (ral-karta).

   

   

  Pogledajte galerije slika o kompaniji, proizvodnom pogonu i našem izložbenom salonu.

   

Copyright © Stil-ing d.o.o.